Etkinliğin sunucusu Avukat Andrea Belegante birlikte EMC Home of Data GmbH CEO'su Bernhard Huter, DE-CIX'den Andreas Sturm, Huawei Technologies Almanya GmbH'den Ingobert Veith, Fujitsu Germany GmbH'dan Thomas Dietz gibi önemli isimler yer aldı. Yeni stratejiler ve işbirlikleriyle birlikte, girişimcilerin başarılı olabileceği vurgulandı.

Katılımcılar arasında; Sadri Sahesch-Pur `un bakış açısı: Alman orta ölçekli işletmeleri (KOBİ) düşündüğümüzden daha büyük...Bu etkinlikte öğrendiğim rakam, Bavyera ekonomisinin yıllık 700 milyar Euro ciro yapmasıydı, bu da toplamda yaklaşık 22 Avrupa ülkesine denk geliyor.

Regina Roosʹun bakış açısı : Münih'te Fujitsu'nun ev sahipliği yaptığı ne ilginç bir etkinlikte. Eric Beißwenger'in deneyimi ve vizyonu, küresel pazarların yenilikler ve dönüştürme çağı açısından Almanya'nın trend belirleyici olmadığını gösterdi. Bununla birlikte, Bavyera'da zaten küresel büyüme kuluçkası için alan olduğunu motive eden büyük kullanılmış vakalar var. Sadece doğru odağı ayarlamamız gerekiyor.

Andy Keck, Carola Grimminger, Otto A. Held, Thomas Bettini, Georg Lindner, Mary "Goldmarie" Merk, Ingolf Klammer, Katerina Steeger, Alexander Belegante, Stefan Kost, Mihaela T., Sarah Wittlieb, Nilgün Stauch, Michael Haeckel, Stefan Lonkov, Alet Meijer, Eva-Maria Zölfl, Michael Dieckmann, Judith Haberkorn, Paul Mourouzidis, Wolfgang Wieland, Kuldeep Nagpal ve diğer birçok katılımcı, konuları derinlemesine anlamaya katkıda bulunan bakış açılarını sundu ve gelecekteki girişimler için yeni sorular ve teşvikler ortaya çıkardı.

Etkinlik sonunda German Mittelstand e.V. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Werner Theiner, yeni nesil girişimcilik için güçlü bir görünürlüğe vurgu yaparak konuşmasını tamamladı. Katılımcıların derinlemesine tartışmaları ve geleceğe yönelik sorularıyla etkileyici bir etkinlik yaşandı.

 

Nilgün Stauch

 

LIFE MEDICAL TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN?